Skip to main content

| random sorrows


menjerit-jerit sampai kak long turun to scold
masak fritters
solat jemaah
girl talks
muka kau bulat,muka aku petak
gigi kau besi,gigi aku kapak
heart-to-heart talks
best friend pending
main mcm kat genting on wani's so long chair
paw makanan makanan korang
*teng teng teng* bunyi mayang ketuk koko krunch dia
kegagapan
kentut kau paling lite,aku paling busuk,kau medium
kau nak basuh kain,aku pun nak basuh kain jugak
mamak stall
RS
kau order aku,aku ambikkan
mayang,mayang sini sekejap
wani wani diam sikit
kiki kiki LOL,lawak giler


I miss ALU mara,I miss tangga 7,I miss budak2 level 1,I miss 7-1-A4,I miss my roomie,all of'em,buddies,girlfriends,AJGC,muharikah,anok mok.






Comments

.w a n e e. said…
LOL 'teng teng teng' yang paling xboleh blahh. hahaha.
NorAthina said…
its okey kiki:)

Step forward, insyaAllah.. Feeling sad also (actually), hu.

Kalau diikutkan hati nak aje pergi tempat yang semua orang pergi.. india ke, ada ramai muharikah.. RCMP ke, so that bila semua orang balik kampung boleh jumpa, he..

But still, Jawahir, kiki, adie dan lain2 takde di india, RCMP pun tak.. Saya tetap akan sedih.

I'll miss Jawahir whom i see everyday in KTT, whom i prayed together, eat together.. T_T

I'll miss all muharikah.. I'll miss my adik usrah..

Even all my classmates:)

The list will never ends. In my life, I move and change school a lot. And each time i did it, I feel sad of course, but this is how life goes on, life that teaches me to let go the people that i love.

Popular posts from this blog

down the memory lane[part 2]

I was helping my mum scanning her photos during her years in the US ,when I bumped into this photo of a friend of mine that I truly adore.
sharifah aiman al jafri syed ihsanoh yeah she's the one wearing the red scarf.sweet isn't she!!from left:aiman,irfan(her sis),maryam,me,aishah she's my age and we were together during primary school at SK Sura.Boy was that a long time ago and to think I'm about to start my uni years!!!She's now in England and after like more than half a decade not contacting her,we started contacting each other via email.I can't afford losing her again.The value of a friendship is indeed priceless!!

Berita besar

Di saat seorang ukhti datang dengan berita bakal melangsungkan bahtera perkahwinan, Tentunya hatinya diselebungi bahagia, gembira, ketenangan dan redha dengan aturan Allah,
Di saat yang sama, seorang ukhti lain datang dengan berita, bahtera perkahwinan tertangguh, si jejaka mengundur diri, katanya ingin mengalih fokus dari fikir tentang jodoh. Tentunya hatinya diselubungi hiba, kusut dan sedih dan paling penting, juga akur dengan caturan Allah.
Allahu T-T
Dua berita besar,  Berbeza watak, Berbeza perasaan.
Yg sama adalah,  Berpaksikan Allah.
Indahkan menjadi muslim yang sebenar-benarnya!

caca merba tulisan si penulis

I always act impulsively, be it planned or unplanned. Like when I'm writing this very moment, is unplanned business, I simply write what I feel, with a little bit of add ons and thus, my writings are ready to be publicized. macam masak mee segera je, campak-campak dan cepat masak. Its not that its wrong, only when its finished, its all over the place. cacamerba gitu.

I want it to be properly arranged, nicely put in words, explanations and analogies so that what is presented, is beneficial to everyone, especially to me who reads back my own writings.

emotions are to be publicized accordingly and kept accordingly.

May Allah preserve our writings, and we only write which is AlHaq.