Saturday, June 4, 2011

| random sorrows


menjerit-jerit sampai kak long turun to scold
masak fritters
solat jemaah
girl talks
muka kau bulat,muka aku petak
gigi kau besi,gigi aku kapak
heart-to-heart talks
best friend pending
main mcm kat genting on wani's so long chair
paw makanan makanan korang
*teng teng teng* bunyi mayang ketuk koko krunch dia
kegagapan
kentut kau paling lite,aku paling busuk,kau medium
kau nak basuh kain,aku pun nak basuh kain jugak
mamak stall
RS
kau order aku,aku ambikkan
mayang,mayang sini sekejap
wani wani diam sikit
kiki kiki LOL,lawak giler


I miss ALU mara,I miss tangga 7,I miss budak2 level 1,I miss 7-1-A4,I miss my roomie,all of'em,buddies,girlfriends,AJGC,muharikah,anok mok.






2 comments:

.w a n e e. said...

LOL 'teng teng teng' yang paling xboleh blahh. hahaha.

NorAthina said...

its okey kiki:)

Step forward, insyaAllah.. Feeling sad also (actually), hu.

Kalau diikutkan hati nak aje pergi tempat yang semua orang pergi.. india ke, ada ramai muharikah.. RCMP ke, so that bila semua orang balik kampung boleh jumpa, he..

But still, Jawahir, kiki, adie dan lain2 takde di india, RCMP pun tak.. Saya tetap akan sedih.

I'll miss Jawahir whom i see everyday in KTT, whom i prayed together, eat together.. T_T

I'll miss all muharikah.. I'll miss my adik usrah..

Even all my classmates:)

The list will never ends. In my life, I move and change school a lot. And each time i did it, I feel sad of course, but this is how life goes on, life that teaches me to let go the people that i love.

you are what you read

I was relentless enjoying myself with books recently. I was reading quite a number of it, because if a drew a graph, it was not plateau. It ...